• Oppdag og opplev ny steder!

  Lysløypa er en kuratert spise-, kultur- og opplevelsesbok.

  Med Lysløypa oppdager du unike steder du (kanskje) ikke visste om. Vi har gjort research-jobben for deg, slik at du kan fokusere på det morsomst: Å gå ut og oppleve!

  PS: Lysløypa er tospåklig, med både norsk og engelsk i samme bok! Tips en tilflyttende eller tilreisende venn!

  Sjekk ut de 40 stedene som er med i Lysløypa Oslo 2024!! 
 • En fargerik stoffbutikk på Torshov som selger overskuddstekstiler fra møbelfabrikker

  Støtt og hei frem ildsjeler i byen vår!

  Stedene og initiativene som er invitert med i Lysløypa driver bærekraftig, solidarisk, skaper møteplasser, viser kunst og kultur eller er drevet av uavhenige aktører. De får både Kloden og oss mennesker på den til å føle seg bra!

  Med Lysløypa er du med på å påvirke - ved å oppdage, støtte og heie dem frem!

  Sjekk ut de 30 stedene som er med i Lysløypa Bergen 2024!! 
 • Få en nice-price på hvert sted!

  Ja, du leste riktig!

  Med Lysløypa får du en hyggelig engangs-rabatt på hvert sted.

  Du får rabatter til en verdi på rundt 7000 kr med Lysløypa Oslo 2024. Prisen for boken er spart inn etter kun et par byturer (!).

  Dette er altså et kinderegg: Du opplever, støtter og får en god rabatt! Helt enig, det er nesten for godt til å være sant!

1 of 3

"Jeg fikk Lysløypa i gave og elsker den! Jeg digger ideen om å gå på skattejakt i egen by! Til de små, uavhengige stedene - de er som gull rundt omkring i Oslo. Med Lysløypa får du både god oversikt og en liten lokkebit i form av gode rabatter. Nå er jeg den som gir Lysløypa i gave til alle jeg kjenner ” - Victoria (34)

“Jeg er Lysløypa-fan nr. 1! Lysløypa har de siste åtte årene gitt meg utallige opplevelser. Boken har gjort at jeg har oppdaget mange steder i Oslo jeg ellers ikke ville visst om. Flere av disse har blitt nye stamsteder og favoritter”  - Kristin (43)

1 of 8