• For deg som har Lysløypa-boken:

    30% for inntill 2 pers


    Tekst: Christina Skreiberg
    Foto: Marte Garmann 


    Det finnes mange veier til rom(a). Da matentusiastene Cecilie Dawes og Marte Garmann dukket opp på yogatimene til Christina på Factory Tøyen, som de hadde hørt om via podkasten Frilanslivet, og etterpå tok seg en matbit på Håndbakt, fikk de en ide! «Vi elsket synergien og samarbeidet i det, og ville bidra! Derfor startet vi Community Brunch, et samskapingsprosjektet,» sier Cecilie, som også inviterte med kokk Elizabeth Gundersen. Og slik ble konseptet til; det handler om samskaping, dere! 


    De tre jobber og brenner for mat, helse, utdanning og historiefortelling, og sammen har de skapt en arena for å samle folk utenfor folks daglige sirkler. Her kan du få et nytt bekjentskap, en varm klem og oppleve mat hentet fra en økologisk gård og tilberedet og servert med kjærlighet. Summen av det hele er da noe av det fineste som finnes? 



    Arrangementet er sesongbasert, 4 ganger i året. Det huses av Factory Tøyen og deles gjennom Food Studio


    Kjøp Lysløypa, vår fantastiske guidebok med innsidetips til Oslo!