• Et trebord med servering av mat og vin på Håndbakt,  et bakeri og vinbar i ett på Tøyen
  • For deg som har Lysløypa-boka: 


    30% på mat og alkoholfri drikke


    Tekst: Redaksjonen 

    Foto: Filip Loebbert


    Håndbakt er bakeri og vinbar i ett, hvor du får lyst til å bare bli og henge, lenge! For stemningen er lun, boblende og varm. 


    Her er plantebaserte, økologiske og biodynamiske råvarer en selvfølge. Håndbakt eies og drives av Jenny Marie El-Kadiri Andersen, som er lidenskapelig opptatt av mat - både når det gjelder bærekraftperspektivet, men ikke minst smak og kvalitet. Med en dansk og algerisk bakgrunn bringer hun spennende retter inn på menyen. Jenny vil bryte de mange mytene om at plantebasert bakst ikke smaker godt. For det går nemlig an å lage de deiligste plantebaserte retter som også er litt bedre for mage, hjerte og sjel. 


    Det satses på å være bærekraftig i alle ledd, både i form av økologi og kortreiste produkter, men også i form av personal og arbeidsmiljø. Det heier vi på!! 


    Stikk innom, og nyt!


    Adresse: Kjølberggata 21

    Bydel: Gamle Oslo

    www.handbakt.no