For deg som har Lysløypa-boken:
To billetter til prisen av 1
Tekst: Christina Skreiberg
Vil du lære hva du kan lage av de ville vakre ingrediensene som vokser i det fri? Og lære hvordan de er gunstige for helsen? Kokk og ildsjel Rebecca Hawkes står bak Wilder Kitchen hvor hun inspirerer deg og meg til å skape kreativ mat med planter - for å minimere matsvinn og for at sunn plantemat kan lages selv med skralt budsjett.
I tillegg kan vi varmt anbefale hennes månedlige donasjonsbaserte kafé, Wilder Kitchen Human Kind Project, i felleshagen på Losæter, i sentrum av Oslo. Det skjer den andre søndagen i hver måned. Det serveres en buffét av plantebasert mat, og de opererer med en "betal hva du kan"-modell, slik at enhver kan delta, og de som kan betale, de er med på å opprettholde prosjektet. Tropp opp, bli kjent med nye folk og nye smaker!
@wilderkitchen
www.hawkes.work/
Skaff deg Lysløypa-boken, slik at du kan få massevis av gode rabatter på opplevelser i Oslo!