• Gjester sitter rundt bord med betongvegger og trepilarer på Wilder Kitchen i Oslo
  • For deg som har Lysløypa-boka: 


    To billetter til prisen av 1

    Tekst: Christina Skreiberg

    Vil du lære hva du kan lage av de ville vakre ingrediensene som vokser i det fri? Og lære hvordan de er gunstige for helsen? Kokk og ildsjel Rebecca Hawkes står bak Wilder Kitchen hvor hun inspirerer deg og meg til å skape kreativ mat med planter - for å minimere matsvinn og for at sunn plantemat kan lages selv med skralt budsjett. 

    I tillegg kan vi varmt anbefale hennes månedlige donasjonsbaserte kafé, Wilder Kitchen Human Kind Project, i felleshagen på Losæter, i sentrum av Oslo. Det skjer den andre søndagen i hver måned. Det serveres en buffét av plantebasert mat, og de opererer med en "betal hva du kan"-modell, slik at enhver kan delta, og de som kan betale, de er med på å opprettholde prosjektet. Tropp opp, bli kjent med nye folk og nye smaker! 

    Book via nettsiden, informer om at du har Lysløypa, ta med en venn gratis og husk å vise frem boka!

    @wilderkitchen

    www.hawkes.work/