• Kvinne i rosa kjole med hvit veske som er utlånt av Vibrent som driver delingsøkonomi
 • Vibrent er dessverre konkurs


  For deg som har Lysløypa-boken: 


  30% på engangsleie eller 30% på første måned som abonnent 


  Tekst: Hedda E. Gray Lægreid

  Foto: Marie Lyster Hoff
  Tillat meg å komme med et idiotisk ordspill: Det er helt TØYsete hvor mye klær vi kjøper (knapt bruker) og kaster. Klesindustrien er verdens nest mest forurensende industri. Hvert år havner tusenvis av tonn med klær på klesindustriens kirkegård i en ørken i Chile - og den er giftig. Likevel fortsetter vi å kjøpe, fristelsene er der overalt, og markedskreftene er sterke. 


  Da er det rørende (og helt på sin plass) at Vibrent (tidligere Fjong) kommer fra sidelinja og ber deg roe deg kraftig ned, men på en sexy, bærekraftig måte. Når du står der dryppende våt etter en dusj for å finne ut hva du skal ha på deg, åpner klesskapet og finner INGENTING, så husk på dette: Vibrent er kun et klikk unna. Kvalitetsklær, tilbehør og vesker. «Nytt» og friskt, men kun til leie - slik at du kan bytte ut klesskapet ditt månedlig uten å spytte på planeten. Det er rett og slett kledelig!   no.itsvibrent.no


  Skaff deg Lysløypa-boken, slik at du kan få  massevis av gode rabatter på spisesteder, kafeer og grønne opplevelser i Bergen! Tenk globalt, handle lokalt!