• Kvinne som jobber på Siwraw i Bergen  viser frem en kake
  • For deg som har Lysløypa-boka:

    25% på kurs

    Tekst: Ida Frisch 

    Vil du lære å lage fermentert mat, raw-kaker, barer og kuler - laget på lokale råvarer? Siw Bugge Gjerdevik er utdannet innen ernæring, senere som kokk, og har en lidenskap for raw food, altså ikke-prosessert eller varmebehandlet vegansk mat. Kolstad jobber som lærer i faget mat og helse, i tillegg holder hun kurs hvor du kan lære å lage raw food, og ikke minst få litt mer innsikt om tarmfloraen og dens verdi for helsen, gleden og energien. 

    Det er vanskelig å ta innover seg, men kroppen vår inneholder faktisk flere bakterieceller enn egne celler. Forskning antyder at slike bakterier og andre mikroorganismer spiller en viktig rolle for helsen vår. 

    For tarmens skyld, se opp for pop-ups hvor Siw selger fermentert snadder og kaker som gir deg god samvittighet – det er rått det!

    Adresse: Pop-up adresser, og ERA Life Senter i Bergen

    @siwraw