Regler for bruk av Lysløypa

Oslo inviterer deg!

Ta med deg en venn og Lysløypa ut, gi den til servitøren og spis eller drikk 2 for 1. Etter et par byturer har du allerede spart inn prisen på boka. I tillegg til å være en god grunn til å invitere noen med deg ut, vil Lysløypa forhåpentligvis gi deg inspirasjon, eller rett og slett et lite spark i baken, slik at du vil våge deg ut av sofaen for å oppsøke nye steder, prøve ny mat og sjekke ut ny kunst. Voila!

Slik bruker du Lysløypa:

Kjøp Lysløypa, ta den med deg og vis den frem før du bestiller hos en av deltakerne. Da vil du få den angitte prisfordelen og en signatur.
Lysløypa kan bare brukes én gang per sted.
Det er alltid den billigste hovedretten/kaffen/kaken som er gratis.
I butikker gjelder andre regler, f.eks. prosentrabatt.
Boken er gyldig fra og med 01.12.2021 til 31.12.2022 med unntak av helligdager. Man må være 2 personer for å oppnå prisfordelen med mindre annet er oppgitt.

For ordens skyld:

Alle deltakerne i Lysløypa har forpliktet seg å tilby den nevnte prisfordelen. Vi er ikke ansvarlig for tilfeller der deltageren ikke holder, eller kan holde avtalen (f.eks. ved konkurs).

Vi er ikke ansvarlig for feil eller mangler hos deltagerne, samt eventuelle uoverensstemmelser ved beskrivelsen av disse.
Lysløypa er i sin helhet beskyttet av opphavsretten. Med unntak av særskilte tillatelser får ingen del av boken distribueres eller reproduseres uten utgivers skriftlige tillatelse.

Ellers:

Skiv oss gjerne en mail med ris og ros til hei@lysloypa.no

God fornøyelse!