• To personer sitter utenfor bygningen til Nobels fredsenter i Oslo
 • For deg som har Lysløypa-boken: 


  50 % rabatt på inntil to billetter


  Tekst: Hedda E. Gray Lægreid

  Foto: Bjørnar Øvrebø


  Det er mange som jobber hardt for å gjøre verden til et bedre sted. Nobels Fredssenter forteller historiene om dem. På Rådhusplassen i den gamle Vestbane-stasjonen finner du hjemmet til verdens mest prestisjefylte pris. 


  «Alle» kjenner til Nobels Fredspris - det er nok Norges mest kjente merkevare i utlandet. Men det er nok ikke like mange som har oversikt over tankene, ideene og arbeidet til de ulike fredsprisvinnerne. Hvert år kan du se en ny utstilling som belyser arbeidet til årets fredsprisvinner. Arbeid, tanker og ideer som kan inspirere og engasjere til store og små endringer og bidra til å gjøre verden til et fredeligere og bedre sted for oss alle.   Gjennom utstillinger, arrangementer, omvisninger og digital formidling inviterer Nobels Fredssenter til dialog, debatt og konfliktløsning, slik at vi bedre kan forstå, og slik at vi sammen kan jobbe mot endring.   Adresse: Brynjulf Bulls plass 1 (Rådhusplassen)

  Bydel:  Frogner

  www.nobelpeacecenter.org  Kjøp Lysløypa-boken, slik at du kan få gode rabatter på flere kunst- og kulturopplevelser i Oslo!