• På utsiden av Litteraturhuset i Bergen med store glassvinduer
 • For deg som har Lysløypa-boka:

  2 billetter til prisen av 1* 

  Tekst: Ola Refsnes

  Bøker, kultur, god kaffe og mat – en klassiker. Og klassikere har som kjent kommet for å bli, det samme har Litteraturhuset i Bergen. Med Colonialen kafé og brasseri, bokhandelen Boksalongen og en rekke arrangementer i de ulike salene, finnes det alltid en opplevelse på dette huset. Har du en bok på innerlomma du brenner etter å lese? Bra, sett deg ned i kaféen. 

  Hvis boken er lang og spennende kan du spise lunsj, drikke vin og bli helt til kvelden. Så kan du gå videre på et av Litteraturhusets mange arrangementer! Kanskje forfatteren av boken du leser skal på besøk? Eller hva med å delta på Bergen International Book Club, hvor det samtales om litteratur fra hele verden? Kanskje holdes en debatt! Eller det vises en film! Så du, bli til kvelden! 

  Mulighetene er mange på Litteraturhuset, og variasjonen er stor. I Boksalongen er det plass til både strikkeklubb, lesesirkler, kaffeslabberas og litterære diskusjoner innimellom hyllene, og i tillegg har Litteraturhuset en egen podcast - sånn at du alltid har noe nytt å oppdage i bøkenes verden. 

  *Tilbudet gjelder på arrangementer i regi av Litteraturhuset

  Adresse: Østre Skostredet 5-7

  https://www.litthusbergen.no/