• En fargerik stoffbutikk på Torshov som selger overskuddstekstiler fra møbelfabrikker
 • For deg som har Lysløypa-boken: 


  50 kr avslag per tekstilmeter 


  Tekst: Ida Frisch


  Kupp tekstiler er bygget på prinspippet “There is no such thing as waste – only wasted resources”. I et fargerikt lokale på Torshov finnes en stoffbutikk, en skattekiste og en skikkelig god idé, pønsket ut av designeren og gründeren Mimmi Van Der Crussen.


  Kupp tilbyr overskuddstekstiler fra møbelfabrikker, på rull, i hylla, og i form av smålapper som er helt perfekte til syprosjektet du ikke visste at du trengte å fullføre. Mimmi er på riktig sted til riktig tid, og surfer bølgen av interesse for å sy egne klær, reparasjon og redesign. 


  Vi heier endeløst på gode ideer som nytter seg av ubrukte ressurser, fine folk og kreativitet. Mimmi stiller med tekstiler av kvalitet, friske blomster på disken og tenkebenk hvor du kan fundere på prosjektet ditt. Du møter opp med friskt mot og en vilje til endring av vårt forbruksmønster.Tada, perfekt kombo.God sam (og søm) – skapelse!


  Adresse: Vogts gate 68

  Bydel: Torshov

  www.kupptekstil.no


  Skaff deg Lysløypa-boken, slik at du kan få  massevis av gode rabatter på spisesteder, kafeer og grønne opplevelser i Oslo! Tenk globalt, handle lokalt!