• Kikutstua med snø på taket og samboerparet som eier stua i Oslomarka
 • For deg som har Lysløypa-boken: 


  30% på 3-retters middag for inntil 2 pers   Tekst: Christina Skreiberg

  Foto: Einar Hougen


  Jeg vil påstå at Oslomarkas nærhet til Oslogryta er noe av det mest særegne, unike og fantastiske med byen vår. Her inne finner du milevis med skog, trær, vann, fuglekvitter, turveier, stier, sopp, blåbær - og om vinteren: preparerte og opplyste skiløyper… lysløyper! Herlighet, for en gave!


  Her inne i våre dype skoger finner du Kikutstua. Turen inn er på omtrent 3 mil fra Sognsvann hvis du har ski på beina, litt kortere fra Frognerseteren. Skituren kan være litt krevende, vi vet, men så venter BELØNNINGEN! På Kikutstua - som driftes av samboerparet Susanne og Einar + hunden Sting, og som eies av Skiforeningen - kan du synke ned i godstolen foran peisen, sette deg i en oppvarmet badstu, få deg noe varmt i koppen og i kroppen, eeeelleeeer planlegge å bli en stund (vi anbefaler å overnatte) og forhånds-booke deres fantastiske 3-retters middag. 


  Gjør det! Ikke tenk en annen tanke. Pakk sekken, 1-2-3 dra! Takke oss og Susanne, Einar, Sting og Skiforeningen (som tross alt prepper alle løypene) kan du gjøre senere!


  Adresse: Nordmarka 846

  www.kikutstua.no


  Kjøp Lysløypa, vår fantastiske bok med lokale tips til Oslo!