• Vindu inn til Det Gule hus, hvor moderne delingsøkonomi står i fokus
 • For deg som har Lysløypa-boka:

  25% på leie av salgsstand


  Tekst: Ida Frisch


  Okei. Her er det noen som har skjønt det! Norge er et land av overforbrukere. Ikke fordi vi er så slemme og grådige kanskje, men fordi det heller ikke finnes et særlig godt system for andre måter å gjøre det på. Hvordan egentlig selge tingene sine, uten at de blir liggende i en eske og vente på å bli solgt på finn? Hvor skal man egentlig ha pianoet sitt mens man venter på den rette eier? 


  Det Gule Hus har laget et alternativ, hvor moderne delingsøkonomi står i fokus. Det fineste med konsepter som Det Gule Hus er at det plutselig ikke bare handler om ting lenger. Folk og ting og tang og nabolag kan komme sammen om et felles prosjekt – føle seg fresh, få solgt de gamle loppene, føle seg deltagende i et lokalmiljø og i en ny økonomi som både er bedre for planeten, vårt sosiale, kreative og økonomiske liv. 


  Velkommen til Det Gule Hus og deres finfine tilskudd til en verden hvor tingene får lov til å reise rundt fra menneske til menneske, og ikke bare ende i en kasse eller i en kjeller. 


  Bestilling av salgs-stand (som egentlig ikke er en stand, for klærne plasseres rundt om i butikken), kan du gjøre ved å troppe opp i butikken! Ha det, lopper!  


  Adresse: Bjørnsonsgate 28

  detgulehus.no