Hvorfor ha bærekraft som tema?

Vi startet Lysløypa i 2009 for å støtte opp om små og uavhengige bedrifter, siden vi, som kaféeiere kjente til utfordringen med å konkurrere mot de store kjedene.

I det siste er det en annen ting som har opptatt oss mer en noe annet: klimakrisen.

Derfor har vi besluttet å gjøre Lysløypa til en spise, - drikke og opplevelsesguide til en mer bærekraftig by. Vi vil vise fram de som gjør en innsats. Enten det er miljømessige eller sosiale tiltak.
Boken er ikke en oversikt over de som driver «perfekt», ei heller kun veganske spisesteder, men deltakerne er plukket ut fordi de prøver å gjøre en forskjell.
Stor eller liten.

Ellers fungerer Lysløypa akkurat som før:
Ta med deg en venn ut på byen og spis, drikk eller opplev noe gøy, med en rabatt på kjøpet. Nå også på en mer bærekraftig måte.

Vi håper du vil like den!