• Profilbilde av Hanna Von Bergen og Christina fra Frilanslivet
 • For deg som har Lysløypa-boken: 


  25% på kurs eller digital ressurs


  Tekst: Christina Skreiberg

  Foto: Sara Angelica Spilling


  For over fem år siden møttes Hanna von Bergen og jeg (Christina, som driver Lysløypa) på Java for å skravle om frilansing og noe så sexy som regnskap. Midt i den boblende praten sier Hanna; «jeg har lenge gått og tenkt at det ville vært kult å lage en podkast for frilansere, hvor man kan lære av hverandre». Jeg kicka umiddelbart, gikk hjem od drodlet ideer, og ja, da var det gjort. Slik startet Frilanslivet, en podkast for alle som driver for seg selv i medie-, kunst- og kulturbransjen (og yes, det startet på en… wait for it…: kafe!!). 


  Slik var det gjort, skrev jeg. Men gjort og gjort. Å starte et prosjekt innebærer heftig mye arbeid. Finansiering skal på plass. Man skal blokke ut allerede begrenset tid. Stå i det når the going get’s tough.  Og fordi vi vet alt om det her - har vi, etter flere år som frilansere og prosjekt-startere og etter å ha laget 170 podkastepisoder - begynt å tilby kurs. Trenger du kanskje et 3-dagers kræsjkurs? Eller et heldags-seminar om hvordan søke tilskudd til kulturprosjekter? We got it! Vi har også mange bra digitale ressurser! 


  Så hvis du er frilanser, en fri sjel, som står i stormen, i motvind, medvind og sjelden gang i mild bris – velkommen hjem! 


  Frilanslivet.no


  Kjøp Lysløypa, en helt unik guidebok med de beste tipsene til Oslo!