• Jente som rir på en hest på EKT Rideskole i Oslo
 • For deg som har Lysløypa-boken: 


  2 billetter til prisen av 1

  Tekst: Ida Frisch

  Foto: Christina Skreiberg

  Kloppetikloppetiklopp. Håret ditt går sånn fint bakover, hælene dine peker så fint nedover i stigbøylene, du myser tøft med øynene og følger hestens bevegelser. Noe sånt. Det er jo en drøm, det å fly fort bortover på en sterk hest. Og hei, på EKT Rideskole og Husdyrpark kan du oppfylle litt av den drømmen!

  Mennesket har levd med tamme hester i over seks tusen år. Det kan på en måte bety at hesten ligger i ditt DNA, siden dine forfedre har overlevd i tett tospann med det firbente dyret. 

  Edvin, som startet EKT, ønsket å gi folket mulighet til å være tett på dyr, og på Ekeberg kan du hilse på hester, kuer, geiter, sauer, griser, kaniner, påfugler, høns, gjess og ender. Å være med dyr kan være en terapeutisk opplevelse. Det kan sette oss i kontakt med de naturlige instinktene i oss selv, og få oss til å kjenne oss tilstede. En tettere relasjon til dyr kan dessuten sette oss mer i kontakt med økosystemet vi jo er en unektelig del av. Det er fint. 

  Dessuten kan vi leve ut vår indre hesterytter. Som datteren til Christina, her!

  Yiha!

  (Ta med egen cowboyhatt)

  Adresse: Ekebergveien 99

  Bydel: Nordstrand

  www.rideskole.no 


  Sjekk ut Lysløypa som gir deg gode rabatter på lokale aktiviteter og attraksjoner i Oslo - flere av dem passer for barn!