Bergen inviterer deg

Ta med deg en venn og Lysløypa ut, gi den til servitøren og spis eller drikk 2 for 1. Etter et par byturer har du allerede spart inn prisen på boka. I tillegg til å være en god grunn til å invitere noen med deg ut, vil Lysløypa forhåpentligvis gi deg inspirasjon, eller rett og slett et lite spark i baken, slik at du vil våge deg ut av sofaen for å oppsøke nye steder, prøve ny mat og sjekke ut ny kunst. Voila!

Slik bruker du Lysløypa:

Kjøp Lysløypa, ta den med deg og vis den frem før du bestiller hos en av deltakerne. Da vil du få den angitte prisfordelen og en signatur. Lysløypa kan bare brukes én gang per sted. Det er alltid den billigste hovedretten/kaffen/kaken som er gratis. I butikker gjelder andre regler, f.eks. prosentrabatt. Boka er gyldig fra og med 01.12.2022 til 31.12.2023 med unntak av helligdager. Man må være 2 personer for å oppnå prisfordelen med mindre annet er oppgitt.

For ordens skyld:

Alle deltakerne i Lysløypa har forpliktet seg å tilby den nevnte prisfordelen. Vi er ikke ansvarlig for tilfeller der deltageren ikke holder, eller kan holde avtalen (f.eks. ved konkurs). Vi er ikke ansvarlig for feil eller mangler hos deltagerne, samt eventuelle uoverensstemmelser ved beskrivelsen av disse. Lysløypa er i sin helhet beskyttet av opphavsretten. Med unntak av særskilte tillatelser får ingen del av boken distribueres eller reproduseres uten utgivers skriftlige tillatelse.

Covid-19:

2023-utgaven av Lysløypa ble trykket i september 2022. Vi tar forbehold om nye regler fra myndighetene, endrede åpningstider eller andre restriksjoner. Vi anbefaler å sjekke stedenes hjemmesider, følge med på åpningstidene og forholde seg til gjeldende smittevernsregler.

Ellers:

Skiv oss gjerne en mail med ris og ros til post@lysloypa.no

God fornøyelse!