Lysloypa

project 1

CAFE AMBROSIA

2 for 1 på valgfri kaffedrikk

Åpningstider
 • Man-tors: 10-18.
 • Fredag: 10-20.
 • Lørdag: 11-18.
 • Søndag: 11-17 (18)
Instagram @cafeambrosia
Tilgjengelighet
 • På bakkeplan men har ikke handicaptoalett.

I gamle dager vandret der en billedhugger med det guddommelige navn Ambrosia rundt i disse gater, ved plassen som i dag bærer hennes navn. Ambrosia Tønnesen var visstnok den første kvinnelige billedhoggeren i Bergen som kunne leve av sitt arbeid. Café Ambrosia er, om ikke hogget i stein, en slags bauta i området. Trikkesløyfen på Wergeland var nemlig en gang i tiden et sosialt knutepunkt med mye liv og røre. Det var også et paradis for barna som vokste opp der.
Hos Ambrosia ønsker de nå å gjenskape dette knutepunktet, et sted hvor familier kan møtes og barna leke. Hvor man kunne snakke med sine naboer og ta bybanen til og fra byen sammen.
For å gjenskape tidligere tiders liv og røre, tenker de å arrangere marked sammen med de lokale og ha utendørskino på Tønnesens plass i helgene, til glede for både fastboende og tilreisende.

project 2

DWELL

2x kaffe og bakverk til prisen av 1

Åpningstider
 • STENGT
Instagram @dwellbergen
Tilgjengelighet
 • heis & toalett
Etter at deres første lokaler ble rammet av vannlekkasje, valgte Dwell likeså godt å starte på nytt i nye lokaler. Og kan hende er også utelivsstrøket Skostredet en mer passende beliggenhet enn bussgaten Olav Kyrres gate for et sted som Dwell. Bak slagordet «More than organic» er nemlig det mangfoldige utestedet både restaurant, kafé, konsertscene, cocktailbar, klubb og yogalokale.

I andre etasje i Sparebanksgaten er det altså sving i sakene fra dagen gryr og dagens første yogatime gjennomføres mens chai-teen trekker og helt til natten setter inn med reggae-, house-, psytrance- eller teknorytmer.
Gjengen bak baren legger sin stolthet i å levere produkter som er lokale, sunne og helst økologiske, enten det er vegansk «nice-cream» eller cocktails med siruper fra selvsankede bær og frukt.
Dwell påkaller gode gamle Baloo fra «Jungelboken»: «Alt du trenger finner du i skognaturens pølsebu!» Og enda litt til.

project 3

MØLLENDAL FETEVARE

2 valgfri kaffe og bakverk/kake til prisen av 1

Åpningstider
 • Man 11-16
 • Tirs-Lør 11-23
 • Søn 11-18
Instagram @mollendalfetevare
Tilgjengelighet
 • ingen trapp
 • handikaptoalett

Da Møllendal Fetevare meldte sin ankomst våren 2017 var det mange bydelshjerter som gledet seg. Beliggenheten i et tidligere industriområde i full transformasjon – med det Snøhetta-tegnede kunstfakultetet som bydelens blikkfang og symbol på den nye tiden – er optimal for en kafé, og på få måneder har Møllendal Fetevare blitt fast helgestopp for mange av byens kafégjengere.
Med kafé, restaurant og butikk i ett og samme lokale, fyller bydels- kaféen mange behov.
Her er noe for enhver smak, alt fra et stykke Kraftkar blåmuggost fra Tingvoll Ysteri etter treningsrunden rundt Store Lungegårdsvann/ i lunsjpau-sen, en velsmakende ‘fetevarepizza’ og en dobbel latte med soya – etter jobb, til et avslappende glass vin – før kveldsturen med bikkja.
Derfor utvidet de etter noen måneder i drift åpningstidene, og Møllendal har med det fått sin egen bydelsbar. Bra tilskudd!

project 4

DET LILLE KAFFEKOMPANIET

2 retter til prisen av 1

Åpningstider
 • Mo-Fr 10-20
 • Lø-Sø 10-18
Tilgjengelighet
 • 2 trinns trapp

Mye av æren for at bergenserne i det hele tatt har en etablert kafékultur tilfaller byens urkafé, Det Lille Kaffekompaniet. Den intime institusjonen av en kafé er lokalisert midt i Bergens aller mest pittoreske strøk, innrammet av brostein, trange smau og små trehus på alle kanter, og har holdt det ekte mer eller mindre uavbrutt helt siden 1996 da det ble åpnet av fire studenter.
Kaffebaren har tatt kaffe på høyeste alvor fra dag 1, og er fortsatt blant de tryggeste stedene å oppsøke dersom man er i beit for en skikkelig god kopp kaffe. Det har folk bitt seg merke i, og av og til står køen langt ut på gaten.
Men det er det verdt.
Fjellsidens kaféperle har langt større hjertevarme enn antall kvadratmeter, noe som gjør stedet til et perfekt åsted for å hente med seg en take-away-kopp på vei opp eller ned fra Fløyen.

project 5

KLOSTERET KAFFEBAR

2 valgfri kaffe og bakverk/kake til prisen av 1

Åpningstider
 • STENGT
Adresse Klosteret 16
Instagram @klosteretkaffebar
Tilgjengelighet
 • Trapp

Syvåringen Klosteret Kaffebar – nabolagskafé, bar, utekino og lunsjsted! (Ikke kloster). Folka bak Klosteret har et ønske om å skape et inkluderende sted hvor både naboer, lokale og tilreisende skal føle seg velkommen. Dette gjenspeiler seg i alt fra viljen til å skape nye kulturtilbud, arrangere utekino på plassen, og til at menyen har vegetarianske og veganske alternativ, på en stadig foranderlig meny.
Råvarene kommer fortrinnsvis fra lokale produsenter, med fokus på kvalitet og smak.
Mer lyst til å fylle hodet enn magen? Flaks for deg at det er quiz annenhver uke, og har du pugga leksikonet ditt, kan du vinne heder og ære for all framtid! Ps. Utekinoen blir full, ta med deg din egen stol hjemmefra (jepp, det er lov med lenestol), bestill vin i baren og pakk deg inn i et pledd.
Snurr film, heia nabolaget!

project 6

NOBEL BOPEL

2 valgfri kaffe og bakverk/kake til prisen av 1

Åpningstider
 • tor-lør 1130-2300
 • søn 1130-1800
Instagram @nobelbopel
Tilgjengelighet
 • trinnløs inngang

Siden 2010 har nabolagskaféen Nobel Bopel satt Møhlenpris på kartet ved hjelp av lokkemidler som søndagsbrunsj, torsdagsquiz, gatefester og generell bydelshygge. Og etter at de ekspanderte inn i nabolokalet, har den tidligere sild-i-tønne-kaféen endelig blitt romslig nok til at man kan få seg et bord også, når man først har tatt turen over Høyden.
Nobel Bopel startet opprinnelig som en møbelbutikk, og selv om denne virksomheten i dag er redusert til et sjeldent retrosalg på Instagram, er rørstolene, teakhyllene og respatexbordene en stadig påminner om kaféens opprinnelse.
Bydelskafeen har helt fra starten også vært kjent for å diske opp med fantastisk brunsj i helgene, og kurerer bakfulle bydelsbeboere og andre gjester med egg og bacon og andre godsaker.

project 7

VÅGAL

2 Dagens suppe til prisen av 1

Åpningstider
 • Søn-Ons 10,00-18,00
 • Tor-Fre 10,00-01,00
 • Lør 10,00-03,00
Instagram @vagalbergen
Tilgjengelighet
 • ett trinn

Folka bak Vågal beskriver stedet som en klovnebil. De mener ikke klientellet, men sikter til at selv om det ser lite ut fra utsiden, finner de på en utrolig måte alltid plass til de som vil utforske innsiden også. Vågal ble til i en kort, hektisk uke ved påsketider 2018. Det startet med en kjærlighet for kaffe og vin, og fant sin form i en av de koseligste gamle bygningene i Kong Oscars gate.
I dag er det en kafé og et lunsj- og brunsjsted på dagtid som serverer hjemmelaget toast, suppe, samt en rekke kaker og annet godt til kaffen.
På kveldstid dimmes lysene og flaskene åpnes. Vin er fokuset og de snakker gjerne med deg om det i det uendelige, men er du øltørst blir du neppe ignorert.
Du kan gjemme deg i et hjørne med en bok, dele en sofa med venner, eller henge ut i deres oppvarmede bakgård.

project 8

HEM

2 retter til prisen av 1

Åpningstider
 • søn man 17-01
 • tir -tor 15-01
 • fre lør 15- 02
Instagram @hembergen
Tilgjengelighet
 • -

Litt bortgjemt i Teatergaten, rundt hjørnet fra Engen, åpenbarer det seg en liten perle. HEM åpnet i slutten av 2014, men har på kort tid rukket å bli et hjem for mange. Hos Hem har de vært opptatt av å skaffe seg en liten og fast kundegruppe. Lokalet er innredet som en gammel stue, flust av gamle lampeskjermer og hjemmesnekrede detaljer. Med sin lune og hjemmekoselige stemning er dette et fint sted å ta seg noen glass på en regnfull dag.
Kanskje blir du fristet av lukten av steinsopp-pizza som blir tilberedt i en liten kjøkkenkrok i hjørnet av baren. Fra fire små høyttalere spilles det en god miks av soul, jazz og gammelrock.
Lengst inne i lokalet kan du finne Bergens minste vinterhage. Selv om det stormer ute, kan du sette deg godt til rette i den røykfrie hagen.
Med slagordet:
Det er ikke alltid best å være størst ønskes du velkommen HEM!

project 9

LANDMARK

2 retter til prisen av 1

Åpningstider
 • mandag - søndag 11 - 17
Instagram @landmarkbar
Tilgjengelighet
 • trapp opp
 • heis for rullestol

Med sin sentrale beliggenhet midt i museumsgaten Rasmus Meyers allé har Bergen Kunsthall alltid vært en viktig institusjon i byens kunstkretser. Som et kulturelt kinderegg består huset av tre godbiter: De to galleriene Kunsthallen og NO.5 er de to eneste galleriene i gaten som ikke er en del av KODE-maskineriet, og baren/kaféen/klubben/konsertscenen Landmark er en magnet for folk hele døgnet. Landmark har i en årrekke vært vertskap for noen av byens ledende klubbkonsepter, noe som har gjort det til et lokale mange har et nattlig bekjentskap til. Imidlertid er det også et yndet lunsjsted på dagtid, og når kjøkkensjefen har bakgrunn fra Bare Vestland betyr det at man knaske digge torskebolinhos, oksetartar eller falafel rett som det er. De andre kafédrivernes CV inneholder navn som Kaffemisjonen og Strædet, noe som er ensbetydende med at også kaffen og resten av barkartet holder høy standard. Se opp for kveldsarrangementer på matfronten!

project 10

HALLAISEN

2 retter til prisen av 1

Åpningstider
 • Tirs, Ons, Tors, Søndag 12,00 - 19,00
 • fre og lør 12,00 - 24,00
Adresse Skostredet 5
Instagram @hallaisenis
Tilgjengelighet
 • Gateplan

Her i regnværets hovedstad vet vi å verdsette de få godværsdagene vi får. Det betyr at så snart gradestokken kryper over ti grader og vi skimter solskinn i det fjerne, så blir det shorts, park, utepils og is. Og om du lurer på hvor du skal få isen fra, er svaret soleklart: Hallaisen!
Hos byens og Skostredets iskrembar er det alltid solskinn, og her kan du kjøle deg ned en sommer- dag (eller drømme om varmere tider resten av året) over en hjemmelaget is laget på kortreiste råvarer og ingredien- ser som gir deg ren samvittighet. Hallaisen bærer preg av å være lekne og spontane – og husk, her er det mer enn is! Du får varm lunsj torsdag og fredag og Nattmat i helgene. I baren serveres cocktails, og de svinger seg fra tid til annen rundt med spillkvelder, DJ og konserter.
Ta også med deg Lysløypa til Nygårdsparken, der finner du dem i den nye paviljongen i helgene.

project 11

ICOOKKITCHEN

2 valgfri kaffe og bakverk/kake til prisen av 1

Åpningstider
 • Mo-Fr 0700-1900
 • Lø1000-1900
 • siste søndag i måned 1300-1800
Instagram @icookkitchen
Tilgjengelighet
 • gate plan
 • rullestol toalett
 • rett ved Kokstad bybanen stopp

Der det finnes matglede finnes det glade mager og gode samtaler, og tar du bybanen til Lagunen eller Kokstad har du en liten gourmetopplevelse i vente rett rundt hjørnet. Når du kommer inn dørene hos ildsjel Lisa Thon Gundersen får du følelsen av å ha blitt teleportert til et annet sted.
I noen ganske så unikt inn- redede lokaler finner du blant annet et tre-etasjes engelsk tetårn man kunne mistenke Lisa å ha stjålet fra Dronning Elisabeth. Iccokkitchen serverer hjemmelaget mat med en god dose lidenskap i sausen.
Sesongens råvarer står i fokus, og hentes inn fra småskala norske produsenter. I tillegg lages en hel del på stedet, både hermetiserte og syltede produkter kan kjøpes. Uteservering er det også.
Du kan spise frokost, lunsj og middag på Kokstad, og ga det mersmak kan du alltids få catering til festen din. Lisa fikser biffen!

project 12

CHILLOUT TRAVEL STORE

2 skiver til prisen av 1

Åpningstider
 • Man-fre 10-19
 • lør 10-18
 • søn 12-18
 • Serveringen stenger 30 min før
Adresse Torggaten 11
Instagram @chillout_bergen
Tilgjengelighet
 • Tre trappetrinn opp

Reise til Kina? Australia? Eller bare til Fløyen?
Uansett reisemål, har Chillout Travel Store utstyr til turen, tips til skotøy, klær eller destinasjon. Og om du bare er på tur i byen, kan du drikke kaffe, spise deilige skiver og kanelboller, lese i reisebøker og planlegge din neste ballongferd eller hinketur.
Chillout Travel Store’s team består av folk som kan sin oppakning og kan gi deg gode tips til ditt neste eventyr.
Du kan også booke tid på nett, så setter de av litt ekstra tid til deg i butikken.
Da kan du prøve alle sekkene i hylla, få påfyll på kaffen, prøve sko, lese om Den Kinesiske Mur, eller tenke at hei, livet er for kort til å ikke krysse enda en landegrense.
God tur!

project 13

BIT TEATERGARASJEN

2 billetter til prisen av 1

Åpningstider
 • Kontoret er åpent mandag-fredag 9-16
 • forestillingstid varierer
Instagram @bitteatergarasjen
Tilgjengelighet
 • Våre forestillinger spilles på forskjellige arenaer
 • ta kontakt for best mulig tilrettelegging

Husløse som de har vært i en årrekke, helt siden de flyttet fra en viss garasje i 2008 (skjønt, nå ser det lysere ut, idet Sentralbadet-alternativet virker nærmere realisering enn noensinne!) – BIT Teatergara- sjen har ikke latt nomadetilværelsen rokke ved sin kunstneriske integritet. På endeløs vandring mellom Bergens ulike teaterscener har teateret standhaftig utfordret byens kulturinteresserte med scene- kunstforestillinger av internasjonal standard.
BIT Teatergarasjens to festivaler Oktoberdans og Meteor lager heftig halloi i bybildet med toårlig frekvens, mens deres omreisende hjertebarn PrøveRommet hver eneste måned inntar byens barer, kafeer, gallerier og andre tenkelige og utenkelige scener, som for å kontinuerlig påminne bergenserne om teaterinstitusjonens eksistens.
Vel, det hersker ingen tvil om deres eksistens: BIT Teatergarasjen er blant byens virkelige kulturelle høydepunkt, og er med på å sette Bergen på europakartet.
Og bare vent til de får sitt eget hus!

project 14

BOKSALONGEN

25% på butikkvarer

*unntatt bøker bundet av fastprisavtalen

Åpningstider
 • man-fre: 12 - 19
 • lørdag: 11 - 18
 • (utvides ved arrangementer og behov.
 • Se nettside for jul- og sommeråpent)
Instagram @boksalongen
Tilgjengelighet
 • tilgjengelig for alle

Fra Tomas Espedal til Amalie Skram, Cecilie Løveid til Olav H. Hauge: Boksalongen, den lille bok- handelen i første etasje på Litteraturhuset, er stedet å oppsøke om du er på jakt etter kvalitetslitteratur her i byen. Her finner du essaysamlinger og fanziner, tidsskrifter og romaner, lyrikk og barnebøker, på norsk og engelsk. Den uavhengige bokhandelen i Østre Skostredet fremstår som en inkarnasjon av husets mål om å «formidle og vekke interesse for litteratur og lesning, samt stimulere til debatt om samfunnsaktuelle spørsmål».
For i tillegg til det gjennomtenkte utvalget av skjønnlitterære bøker, hender det nemlig rett som det er at Boksalongen huser arrangemen- ter som poesisamtaler, debatter, opplesninger, litteraturquiz eller boklanseringer.
For ikke å glemme (gratis!) lyrikksalong hver måned med poeter til samtale og opplesning. Så kan man saumfare bokhyllene etter påfyll til sitt private bibliotek, og kjøpe med seg en bok eller to når glasset er tomt og festen over.

project 15

CINEMATEKET USF

2 billetter til prisen av 1

Åpningstider
 • Tirs, Ons, Tors: kl 18:00 og 20:00
 • Søn: kl 17:00 og 19:00
Instagram @cinemateketusf
Tilgjengelighet
 • -

Det er bare å innrømme det, først som sist: Du ser for lite kvalitetsfilm, sånn er det bare. Og selv om Netflix og HBO Nordic og gud vet hva har gjort at filmtilbudet hjemme i sofakroken er grenseløst, står likevel den gamle floskelen ved lag: Film er best på kino!
Cinemateket i Bergen, med sin beliggenhet på USF Verftet, er kompromissløse i sin tilnærming til film.
Det gjør at du uten å måtte sjekke programmet på forhånd, kan traske ut mot kaikanten der ute en hvilken som helst tirsdag, onsdag, torsdag eller søndag, og være garantert en god filmopplevelse.
Cinemateket handler om dannelse, og her ute får du et grunnkurs i den essensielle filmhistorien, fra sjeldne godbiter til etablerte klassikere og premièrer.
Dessuten er baren tilgjengelig for kinogjestene – det smaker bedre med en duggfrisk halvliter enn en plastflaske med Fanta som akkompagnement til filmen (ta den, SF kino!).

project 16

IMPACT HUB BERGEN

Gratis dagspass ved førstegangs besøk pluss gratis kaffe

Åpningstider
 • Mo-Fr 09-17.00
Instagram @impacthubber
Tilgjengelighet
 • Ett trinn opp
 • trapper ellers dessverre (det er på Bryggen)

Google translate forteller oss at Impact Hub er et sammenstøtsnav. Det er selvfølgelig en ganske snodig oversettelse, men samtidig ikke. Et sted der folk som støter på hverandre kan organiseres og samarbeide er kanskje ikke skivebom. Impact Hub Bergen er nemlig et kreativt kontorfellesskap og et slags drivhus for sosial innovasjon.
Et stort nettverk av inspirerende miljøer i byer rundt om i verden der sosiale entreprenører og innovatører kan møtes, arbeide, lære og realisere progressive idéer.
Impact Hub er et sted hvor ting ligger til rette for at alt kan skje. Alle verktøy og tenkelige hjelpemidler som trengs for å utvikle en idé, starte et prosjekt, holde møter og drive et firma.
Du finner dem i byer som London, Bristol, Rotterdam og Sao Paolo – tilsammen over hundre byer på fem kontinenter. Og nå altså i Holmedalsgården – Hanseaternes gamle handelskontor.
Du er herved invitert!

project 17

LITTERATURHUSET I BERGEN

2 billetter for prisen av 1

(Gjelder arrangementer i regi av Litteraturhuset)

Åpningstider
 • Kontortid 10–16 på hverdager
 • Billetter selges i Boksalongen man–fre 12.00–19.00 og lørdag 11.00–17.00
Instagram @litthusbergen
Tilgjengelighet
 • Rampe for rullestolbrukere finnes i Vestre Skostredet.

Bøker, kultur, god kaffe og mat – en klassiker. Og klassikere har som kjent kommet for å bli, det samme har Litteraturhuset i Bergen. Med Colonialen kafé og brasseri, bokhandelen Boksalongen og en rekke arrangementer i de ulike salene, finnes alltid en opplevelse et sted på huset.
Har du en bok på innerlomma du brenner etter å lese? Bra, sett deg ned i kaféen, så får du bordplass og kaffe og god tid. Hvis boken er veldig lang og veldig spennende, kan du spise lunsj, drikke vin og bli helt til kvelden.
Kanskje du kan gå rett videre på et av Litteraturhusets mange arrangementer, kanskje forfatteren av boken du leser skal på besøk, eller kanskje holdes det en debatt, eller vises en film. Mulighetene er mange på Litteraturhuset, og takhøyden for variasjon er stor.
I Boksalongen er det plass til både strikkeklubb, lesesirkler, kaffe- slabberas og litterære diskusjoner innimellom hyllene, og i tillegg har Litteraturhuset egen podcast - sånn at du alltid har noe nytt å oppdage i bøkenes verden.

project 18

REINDYRKA AS

50% på et kjøp

Åpningstider
 • Man- fred 09-19
 • Lørd 09-18
Instagram @reindyrkabergen
Tilgjengelighet
 • trapp og heis

I en kjeller i Christian Michelsens gate finner du byens desidert beste utvalg av økologiske matvarer. Og ikke la deg skremme av den litt stramme, business-aktige fasaden på gateplan; gå ned en etasje og oppdag den skattkisten av et spiskammer Reindyrka er!
Her finner du knudrete grønnsaker fra Voss, kyllinger og kalkuner fra Homlagarden som har smilt bredt hele veien fra krybbe til grav, kaffe fra Stavanger Kaffebrenneri og rabarbra-is fra Kvinnherad – kort sagt en eneste stor samling med matvarer fra nærområdet, som du kan handle med god samvittighet og som smaker digg som bare det.
Et stort utvalg av varer i løsvekt gjør at forholdene ligger godt til rette for en handel helt uten plastposer og unødvendig emballasje.
Bergens første 100% heløkologiske butikk har Debio sitt gullmerke.
Reindyrka gir deg god karma og gjør at middagen din smaker enda bedre. Det er en god kombo.

project 19

BAKSTEHUSET PÅ ASK

2 boller til prisen av 1

Åpningstider
 • Ons-fre 12-17+hver siste hele helg i måneden 11-16
Adresse Askveien
Instagram @bakstehuset
Tilgjengelighet
 • -

Familiebedriftens renessanse, Bakstehuset Ask! Itte noe knussel her i gården; baksteovnen er selvbygd og gir deg Bergens sprøeste skorpe. Alle bakervarer lages på stedet, med økologiske og så kortreiste ingredienser som mulig. Melet er steinmalt av bønder som har dyrket kornet med kjærlighet, og flere tradisjonelle kornsorter er i bruk – sorter med høyere næringsinnhold, lenger historie og større omsorg for magen din.
Noen av brødene på Bakstehuset tar tre døgn å forberede, så her er tålmodighet den aller viktigste ingrediensen. Dessuten presser de epler direkte i lokalet og serverer kaffe brent i nærområdet fra nydelige krus laget av keramiker Linda Lid.
Lista med grunner til å besøke Bakstehuset er lang, kanskje aller viktigst er opplevelsen av et sted tuftet på kunnskap og omtanke.
Velkommen til Ask!

project 20

CARTE BLANCHE

2 billetter til prisen av 1

2 billetter til prisen av 1. Gjelder ikke under Festspillene.

Åpningstider
 • 1 time før forestilling
Instagram @carteblancheno
Tilgjengelighet
 • handicaptoalett
 • begrenset antall rullestolplasser

Det er en ryggmargsrefleks på denne kanten av landet å forbanne hovedstaden. Av mange grunner, selvfølgelig, men det at Oslo tiltrekker seg alt som er av nasjonale foretak slutter aldri å provosere iltre vestlendinger. Carte Blanche – Norges nasjonale kompani for samtidsdans – er blant de hederlige unntakene som bekrefter denne regelen. Og hvilket unntak! Carte Blanche ble etablert i 1989, og har base i Bergen sentrum.
Studio Bergen i Nøstegaten er både produksjonslokaler og hjemme-scene for kompaniet.
Carte Blanche er en garantist for unntakstilstand i danseform, og kompaniet leverer fantastiske forestillinger rett som det er. Dans til å le av, dans til å gråte av, dans som gjør uutslettelige inntrykk.
Carte Blanche skal etter planen bli samboere med BIT Teatergarasjen i det praktfulle scenekunsthuset Sentralbadet i 2022.
Så får Oslo ha den balletten sin i fred. Vi har mer enn nok med å holde tritt med Carte Blanche!

project 21

HULDRA FRISØR AS

20% på klipp

Åpningstider
 • Man-Fre 10-20
 • Lør 10-16
Adresse Øvregaten 4
Instagram @huldrafrisor
Tilgjengelighet
 • Gateplan

Se for deg følgende: Huldra løper naken gjennom Fløyens skoger. Hun har langt, skinnende vakkert hår. (Hei! Håret er her oppe!) Tror du hun bruker alskens glorete, masseproduserte kjemikalier og miljøgifter for å stelle sitt nydelige hår? Nettopp! Det tror de ikke hos Huldra frisør heller.
I Øvregate 4, midt i Bergens histo- riske kjerne ligger den lille grønne frisørsalongen med fokus på velvære, helse og miljø. Der er de opptatt av å gi deg en opplevelse, ikke bare en hårbehandling.
Du får en renere, sunnere og mer miljøvennlig behandling enn i en tradisjonell salong. Behandling fra A til Å, helt fri for allergi- og kreftfremkallende stoffer. Godt for håret, samvittigheten, kropp og sjel.
Bestill deg en time, len deg tilbake og la Huldra ta hånd om deg. Se på det!
Nå er den din tur til å løpe naken gjennom Fløyens skoger!